Прочистувач на воздух GREE - GSF350ASNA

Прочистувач на воздух со елегантен дизајн, инвертер мотор, Wi-Fi, Smart и Visual технологија, индикатор за квалитет на воздухот, 5 брзини на вентилација, три режими на прочистување

Карактеристики:

 • Препорачана големина на просторијата: 25 m² ~ 42 m²
 • Проток на воздух: 350 m3/h
 • Боја: Бела
 • Димензии: 663mm x 292mm x 292mm
 • Тежина: 6,5 kg
 • Елегантен дизајн
 • “Орловско крило” дизајн на издувот
 • Инвертер мотор-вентилатор
 • Smart технологија
 • Visual PM2.5 технологија
 • Копче за контрола на светло
 • Индикатор за квалитет на воздухот во боја
 • Подобрен композитен филтер
 • 5 брзини на вентилатор
 • Три режими на прочистување
 • Функција за заклучување
 • Wi-Fi функција

GSF350ASNA
10 производи

Технички податоци

Модел
GSF350ASNA
Гаранција
1 година

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.