• -391 ден

Карактеристики:

 • За простории до 50 m²
 • Сензор за квалитет на воздухот
 • Сензор за температура
 • Бучава 30db
 • PM 10: 99.7%, PM 2.5: 99.1%
 • Негативни јони: 3.0x 106 / cm3
 • UV стерилизација
 • HEPA филтер
 • Активен јаглен
 • Контроли на допир
 • Далечинско управување
 • Димензии: 320 x 190 x 560 mm
 • Тежина 3.8 kg

UVGuard101
29 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

10 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.