• -6 455 ден
  • Ново

Компактен, но моќен. Работа со едно копче. Напредна, ултра-тивка филтрација. Само приклучете го овој моќен прочистувач и оставете добриот воздух да струи.

Големи простори, пониски нивоа на честички

Го прочистува воздухот во просторија од 50 m 2 (4,8 пати на час, врз основа на препорачаната стапка на прочистување

на „AHAM“), или на секои 12,5 минути, за ефективно да ги намали нивоата на штетни честички и да одржува удобно

опкружување во дневните и семејните соби.

Три слоја на ултра-напредна филтрација

Надворешната ткаенина која служи како пред-филтер што може да се пере го започнува процесот со отстранување

на поголеми честички. Истовремено го продолжува животниот век на главниот филтер.

Главниот филтер за честички отстранува сè, од полен, прашина и првут од домашни миленици до вируси и бактерии.

Потоа, слојот од активен јаглен оди на работа, ослободувајќи ги домаќинствата од мириси од домашни миленици,

готвење и пушење.

Максимална филтрација. Минимална бучава.

Само прочистувачите на воздух Blueair користат технологија за двојна филтрација HEPAsilent™, обезбедувајќи чист

воздух побрзо и потивко отколку традиционалната HEPA филтрација

Целосна контрола со едно копче

Со само едно копче за притискање и контрола на брзината како и следење на статусот на филтерот, никогаш нема да

се грижите за поставките или да се прашувате за квалитетот на воздухот.

Лесно поставување

Внесот на воздух од 360 степени значи дека можете да го поставите 221 речиси секаде без да се загрозат

перформансите. Комбинирано со неговиот компактен и лесен дизајн, добивате прочистувач на воздух кој лесно се

движи и поставува каде и да Ви одговара.

Звук на кој можете да спиете

Добијте чист воздух додека работите или спиете без пречки. Работи на нивоа на бучава кои се (тивок) 31dB при

неговата најмала брзина, и не погласни дожд со 56dB во најголема брзина.

Ниска потрошувачка на енергија

ENERGY STAR - оценет за најдобра ефикасност во својата класа. Овој сертифициран прочистувач на воздух е

енергетски поефикасен за 40% од стандардните модели и користи помалку енергија од просечната LED сијалица³

(околу 10W). Вклучете го самоуверено за квалитетен воздух 24/7.

Индикатор за замена на филтерот

Никогаш не грижете се да погодите кога да го замените Вашиот филтер. Вградениот LED индикатор за животниот век

на филтерот свети црвено кога треба да го замените. Заменете го филтерот секои 6 месеци (4380 работни саати) за

оптимални перформанси.

Предфилтер за продолжен век на траење на филтерот

Иако шарената ткаенина на предфилтерот што може да се пере изгледа одлично, таа исто така го продолжува

животниот век на примарниот филтер со фаќање големи честички. Ткаенината може да се вакумира или да се стави

во машина за перење за лесно чистење. Вклучена е Diva Blue(сина) и Dark Shadow (темно сива).

102936
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.