• -3 145 ден
  • Ново

Напредна, ултра-тивка филтрација. Лесно поставување во тесни простори. Само приклучете и оставете чист воздух да струи.

Големи придобивки во мали простори

Го прочистува воздухот во простор од 15 m 2 за околу 12,5 мин (4,8 пати на час, врз основа на препорачаната стапка

на прочистување на „AHAM“) за ефективно да ги намали нивоата на штетни честички и да одржува удобно

опкружување во простории како спални и детски соби како и домашни канцеларии.

Три слоја на ултра-напредна филтрација

Надворешната ткаенина која служи како пред-филтер што може да се пере го започнува процесот со отстранување

на поголеми честички. Истовремено го продолжува животниот век на главниот филтер.

Главниот филтер за честички отстранува сè, од полен, прашина и првут од домашни миленици до вируси и бактерии.

Потоа, слојот од активен јаглен оди на работа, ослободувајќи ги домаќинствата од мириси од домашни миленици,

готвење и пушење.

Максимална филтрација. Минимална бучава.

Само прочистувачите на воздух Blueair користат технологија за двојна филтрација HEPAsilent™, обезбедувајќи чист

воздух побрзо и потивко отколку традиционалната HEPA филтрација

Целосна контрола со едно копче

Со само едно копче за притискање и контрола на брзината како и следење на статусот на филтерот, никогаш нема да

се грижите за поставките или да се прашувате за квалитетот на воздухот.

Лесно поставување

Внесот на воздух од 360 степени значи дека можете да го поставите 411 речиси секаде без да се загрозат

перформансите. Комбинирано со неговиот компактен и лесен дизајн, добивате прочистувач на воздух кој лесно се

движи и поставува каде и да Ви одговара.

Дизајн кој тивко освојува награди

Quiet Mark сертифициран како еден од најтивките прочистувачи на воздух во својата категорија. Работи на ниско

ниво со тивко како шепот 17dB, и тивок молк на библиотека кога работи во високо ниво на 46dB. Работете или спијте

покрај 411 со леснотија.

Енергетски ефикасен

Овој сертифициран прочистувач на воздух користи помалку енергија од просечна LED сијалица (околу 10 W) со 1,5 W

при најниско поставување и до 10 W на високо ниво. Вклучете го самоуверено за квалитетен воздух 24/7.

Индикатор за замена на филтерот

Никогаш не грижете се да погодите кога да го замените Вашиот филтер. Вградениот LED индикатор за животниот век

на филтерот свети црвено кога треба да го замените. Заменете го филтерот секои 6 месеци (4380 работни саати) за

оптимални перформанси.

Предфилтер за продолжен век на траење на филтерот

Иако шарената ткаенина на предфилтерот што може да се пере изгледа одлично, таа исто така го продолжува

животниот век на примарниот филтер со фаќање големи честички. Ткаенината може да се вакумира или да се стави

во машина за перење за лесно чистење. Вклучена боја е Diva Blue(сина).

101432
7 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.