• -2 200 ден
  • Ново

Основни информации

Управување

Дисплеј: ЛЕД дисплеј

Тајмер: Електронско

Индикатор: Да

Карактеристики

Турбо функција:Да

IonTech:Да

Индикатор за чистење на филтерот:Да

Овлажнувач на воздух:Не

Стапка на испорака на чист воздух: 200 m³/h

Прикажување на квалитетот на воздухот PM2,5:Не

Стерилизација со УВ филтер:Не

Опрема

Клима уред и филтер за одвлажнување на воздухот

Предфилтер

Филтер со активен јаглен: ХЕПА

Технички податоци

Површина: 20

Приклучна моќ: 50 W

Ширина: 325 mm

Висина: 500 mm

Длабочина: 175 mm

Ширина на спакуван производ: 390 mm

Висина на спакуван производ: 580 mm

Длабочина на спакуван производ: 225 mm

Нето тежина на апаратот: 5.7 kg

Бруто тежина на апаратот: 6.601 kg

Осигурувач: 10 A

Приклучна моќ: 220-240 V

Код: 680755

EAN Код: 3838782075377

OPTIAIR 203M
4 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.