• -371 ден
  • Ново

Добитна комбинација

  • Комбинацијата од филтер за честички + активен јаглен ги отстранува досадните домашни миризби, хемикалии и гасови; и  99.97% од аеробните честички како полен, прашина, вируси и други со HEPASilent™ технологијата за филтрација на Blueair.

Вистински перформанси, супериорен квалитет

  • За разлика oд генеричките налик исти филтри, вистинските Blueair заменски филтри се дизајнирани да ги задржат своите супериорни перформанси со текот на времето.

Замената е лесна

  • Кога ќе дојде време да го замените филтерот (отприлика по 6 месеци; односно 4,380 работни саати), започнете со исклучување на прочистувачот од струја. Потоа завртете го горниот дел спротивно од стрелките на часовникот да го отстраните. Извадете го стариот филтер и вшмукајте ја прашината внатре. Вметнете го заменскиот филтер, поставете го одново горниот дел од прочистувачот и поврзете го со струја. Лесно. 

 

 

100929
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.