• -1 085 ден
  • Ново

Сеопфатниот филтер ги заробува речиси сите воздушни загадувачи се до големина дури на вируси: полен, прав, првут од миленичиња, спори од мувла, алергени и бактерии. Високото ниво на активните јагленови пелети го елиминираат чадот, мирисите, гасовите и органските испарливи соединенија за подолг период. Полипропиленските фиберни влакана во нашите филтри се природни непријатели на бактериите и ширењето на мувлата. Како и сите останати делови во вашиот Blue Pure прочистувач на воздух, материјалот е 100% рециклирачки.

 

 

102692
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.