• -10 200 ден
  • Ново

БИДИ ЗДРАВ. ДИШИ ЧИСТ ВОЗДУХ.

Грижата за вашето здравје и здравјето на вашето семејство значи дека вие знаете како да го контролирате квалитетот на воздухот што го дишете. Прочистувачот на воздух Blueair Classic 480i одговара на секоја ваша потреба, отстранувајќи ги речиси сите алергени и астма предизвикувачи, како и другите загадувачи во воздухот. Сега Wi-Fi овозможено со интегрирани сензори за квалитет на воздух.

Погледнете го квалитетот на воздухот

Нашите Blueair Aware сензори за квалитет на воздухот се интегрирани во новиот Blueair Classic 480i. Со само еден поглед, можете да го видите квалитетот на воздухот во вашата соба. Поврзете го со апликацијата Blueair за да ги следите промените - и да добиете совети за подобрување - да го подобрите квалитетот на воздухот во внатрешноста, да дознаете како квалитетот на воздухот варира во зависност од вашите различни активности, да го контролирате прочистувачот на воздухот од далеку користејќи паметен уред и да пристапите до квалитетот на надворешниот воздух податоци.

Единствена Blueair HEPASilent технологија

Blueair 480i користи Blueair HEPASilent технологија за да ги отстрани речиси сите загадувачи во воздухот. Користејќи го најдобрито во електростатичката и механичката филтрација, нашата HEPASilent технологија е револуционерна комбинација од напредни филтри и капсулирана комора за полнење на честички. Ова осигурува дека вашиот нов Blueair Classic прочистувач на воздух обезбедува резултати далеку подобри од само механичка или електростатска технологија.

Подобра контрола на квалитетот на воздухот

Вашиот нов Blueair Classic 480i е вашиот чувар за квалитет на воздухот. Ажурираната дигитална контролна табла и практичните копчиња со допир со LED го помагаат следењето на работата на вашиот прочистувач на воздух, Wi-Fi конекцијата и статусот на филтерот, како и квалитетот на собниот воздух со индикации за нивоата PM2.5 и VOC. Преземете ја бесплатната Blueair FriendTM апликација и поврзете ја со новиот Classic за да ги контролирате функциите како што се оперативната брзина, детската брава, ноќниот режим и многу повеќе и сето тоа од далеку користејќи паметен уред.

Големина на соба:

40 m2 - Препораката на големина на соба се базира на 4.8 промени на час.<br/>Blueair препорачува 4.8 измени на воздухот во еден час согласно „AHAM“.

96 m2 - Препораката за големината на собата се базира на 2 воздушни промени на час.<br/>Blueair препорачува 4.8 измени на воздухот во еден час согласно „AHAM“.

200040
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.