• -13 000 ден
  • Ново

ЧИСТ ВОЗДУХ КОЈ Е (РЕЧИСИ) ПОГОЛЕМ ОД САМИОТ ЖИВОТ

Blueair Classic 680i прави да се чувствувате како дома со многу чист воздух. Најголем во нашата популарна Classic серија 680i сега е овозможена со Wi-Fi и доаѓа со интегрирани сензори за квалитетот на воздухот. Прекрасениот воздух ви овозможува да дишете повеќе, а да се грижите помалку поради драматичното намалување на загадувачите во воздухот во вашиот затворен простор.

Единствена Blueair HEPASilent технологија

Новиот Blueair Classic 680i користи Blueair HEPASilent технологија за да ги отстрани речиси сите загадувачи во воздухот. Користејќи ги најдобрите во електростатичка и механичка филтрација, нашата HEPASilent технологија е револуционерна комбинација од напредни филтри и капсулирана комора за полнење на честички. Ова гарантира дека вашиот нов Classic Blueair прочистувач на воздух обезбедува резултати далеку подобри од само механичка или електростатичка технологија.

Погледнете го квалитетот на воздухот

Нашите Blueair Awair сензори за квалитет на воздухот се интегрирани во новиот Blueair Classic 680i. На прв поглед, можете да го видите квалитетот на воздухот во вашата соба. Поврзете го со апликацијата Blueair за да ги следите, промените - и да добиете совети за подобрување - да го подобрите квалитетот на воздухот во внатрешноста, да дознаете како квалитетот на воздухот варира во зависност од вашите различни активности, да го контролирате прочистувачот на воздухот од далеку користејќи паметен уред и да пристапите до податоците за квалитетот на надворешниот воздух .

Подобра контрола на квалитетот на воздухот

Вашиот нов Blueair Classic 680i е вашиот чувар за квалитет на воздухот. Ажурираната дигитална контролна табла и практичните копчиња со допир со LED го помагаат следењето на работата на вашиот прочистувач на воздух, Wi-Fi конекцијата и статусот на филтерот, како и квалитетот на собниот воздух со индикации за нивоата на PM2.5 и VOC. Преземете ја бесплатната Blueair FriendTM апликација и поврзете ја со новиот Blueair Classic за да ги контролирате функциите како што се оперативната брзина, детската брава, ноќниот режим и многу повеќе од далеку користејќи паметен уред.

Големина на соба:

72 m2 - Препораката на големина на соба се базира на 4.8 промени на час.<br/>Blueair препорачува 4.8 измени на воздухот во еден час согласно „AHAM“.

173 m2 - Препораката за големината на собата се базира на 2 воздушни промени на час.<br/>Blueair препорачува 4.8 измени на воздухот во еден час согласно „AHAM“.

200050
50 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.