• Ново

Mi Purifier Pro H, прочистувач на воздухот на Xiaomi со OLED екран на допир

OLED екран на допир - Стапка на прочистување на воздухот 600m3 / h (честички) - Стапка на прочистување на воздухот 250m3 / h (формалдехид) - ХЕПА филтер - 3 режими на употреба - Wi-Fi 2,4GHz

ХЕПА филтер со 14 месеци корисен век. Отстранува 99,9% од штетните честички

Покрај оваа стапка на испорака, значаен е и неговиот филтер HEPA , што користи ефикасен материјал H13 и висококвалитетен катализатор на активна јаглеродна колона. Овој филтер канализира 99,99% од честичките, бактериите и другите штетни материи со минимална големина од 0,1 микрон и помага да се исфрли многу почист воздух. Благодарение на квалитетот на неговите материјали, овој филтер HEPA има животен век од 14 месеци , што ја прави непотребна честата замена.

PCADR стапка од 600м3 / ч. Ги отстранува штетните честички на големи површини

Понатаму, стапката PCADR на прочистувачот Pro H сега се зголемува на 600m3 / h , може да испушти до 10m3 прочистен воздух за секоја минута од работењето . Новиот прочистувач на воздухот Xiaomi Pro H е идеален за примена во површини помеѓу 42 и 72 м2 .

FCADR стапка од 250м3 / ч. Елиминира силни мириси и штетни гасови

Нов дом? Нов мебел? Можеби не знаете дека овој „нов мирис на мебел“ се должи на формалдехид, многу запалива и испарлива хемикалија која се користи за производство и производство на многу производи за домаќинството. Па, Mi Purifier Pro H има стапка на FCADR од 250m3 / h, четири пати повеќе од Mi Air Purifier 3H , ефикасно отстранувајќи штетни гасови од околината, како што се формалдехид, толуен и други.

OLED екран на допир и контрола преку APP

Најдоброто нешто кај производите на Xiaomi е секогаш нивната вградена паметна функција, што ни овозможува да ги контролираме домашните уреди од нашиот паметен телефон. Преземете ја APP Mi Home и управувајте со вашиот Xiaomi Mi Purifier Pro H од вашиот мобилен телефон со тоа што ќе го поврзете преку Wi-Fi - дури и ако не сте дома! Исто така, поддржува асистент на Google и Amazon Alexa . Меѓутоа, ако го имате вашиот Mi Purifier, треба да го допрете само неговиот OLED екран на допир за да го вклучите или изберете режим што ви треба во секое време.

Пакување

 • 1x прочистувач
 • 1x филтер
 • 1x кабел за напојување
 • 1x прирачник

Перформанси за чистење на CADR

 • PCADR 600м3 / ч во просторија од 72м2
 • FCADR на ниво од 250 m3 / h

Потрошувачка на енергија

 • 70W (максимум)

Препорачана површина

 • 42-72м2

Тежина

 • 9,6 кг

Димензии

 • 310х310х738 мм

Поддршка за гласовни асистенти

 • Google Assistant
 • Амазон Алекса

 Карактеристики

 • На допир OLED дисплеј
 • Автоматски режим со ласерски детектор за квалитет на воздух
 • До 14 месеци живот на филтерот ХЕПА
 • Далечински управувач и автоматизација на Xiaomi Home
 • Зафаќа 99,97% од честичките од чад, прашина, бактерии, вируси итн.
MiAirPurifierProH
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.