Xiaomi Mi Air Purifier 2H прочистувач на воздух

Еден од најновите прочистувачи на воздух Xiaomi Mi Air Purifier 2H е достапен по супер цена. 

Благодарение на ласерскиот сензор за честички, овој SMART прочистувач на воздух од Xiaomi овозможува беспрекорно чистење на 260m³/h.

Квалитетот на воздухот значително се подобрува, а разликата ќе ја почуствувате по само неколку минути!

Благодарение на вградениот трислоен филтер (ПЕТ примарен филтер, ХЕПА филтер класа 12 и филтер со активен јаглен) се елиминираат дури до 99,97% загадувачи и мириси од воздухот во вашиот дом, успешно прочистувајќи ги и најмалите честички како штетните 0,3 микрони. Всушност, прочистувачот Xiaomi Mi Air 2Н прочистува од ПМ10 честички, полен, прашина, редуцира чад од цигари, бактерии, вируси, хемикалии, причина поради која Xiaomi Mi Air 2Н е еден од најбараните прочистувачи на воздух во светски рамки.

Xiaomi Mi Air Purifier 2H го прочистува воздухот во вашиот дом или во вашата канцеларија брзо, лесно и ефикасно.

Производот е едноставен за употреба и може да се контролира директно преку апликацијата Mi Home којашто овозможува надгледување на квалитетот на воздухот во домот.

Во секое време може да се користи телефонот како далечинско за вклучување, исклучување и промена на различните режими според потребите. Дополнително, благодарение на сензорот за контрола на квалитетот на воздухот (SHINYEI), Xiaomi Mi Air Purifier 2H овозможува прецизно мерење на загаденоста, влажноста и температурата на воздухот во домот. Сам препознава кога треба да се уклучи и исклучи за да го одржува воздухот секогаш чист, свеж и квалитетен.

Номиналната моќност на Xiaomi Mi Air Purifier 2H е 31W, додека  потрошувачката на енергија во мирување ≤ 2W.

Технички спецификации:

• Ласерски сензор за честички

• Повзување со Mi Home App апликација преку WiFi конекција

• Проток на воздук CADR3 – 260m³/h

• 3 слојна филтрација

• Предупредувања за промена на филтерот

• Најдобри резултати на: – 18m² ~ 31m²

• Номинална моќност – 31W

• Потрошувачка на енергија во мирување ≤ 2W

• Тежина- 4.5Kg (со вклучен филтер)

• Трајност на филтер до 12 месеци

• Димензии- 240mm × 240 mm × 520 mm

000142

Технички податоци

Боја
Бела
Модел
Mi Air Purifier 2H
Димензии
240mm × 240mm × 520mm
Тежина
4,5 кг.
Капацитет
260m³/h Површина на соба: 18 ~ 31 m2 Моќ: 31W Потрошна енергија: 2W Влез: AC 100-240V Излез: 50 / 60Hz
Пакетот содржи
1X Xiaomi Mi Прочистувач на воздух 1X Кабел за напојување 1X Гаранциски лист 1X Филтер
Гаранција
2 години

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.