Прочистувач на воздух GREE - GSF350ASNA

Карактеристики

 • Елегантен дизајн
 • “Орловско крило” дизајн на издувот
 • Инвертер мотор-вентилатор
 • Smart технологија
 • Visual PM2.5 технологија
 • Копче за контрола на светло
 • Индикатор за квалитет на воздухот во боја
 • Подобрен композитен филтер
 • 5 брзини на вентилатор
 • Три режими на прочистување
 • Функција за заклучување
 • Wi-Fi функција
GSF350ASNA
10 производи

Технички податоци

Модел
GSF350ASNA
Гаранција
1 година

Нема рецензии во овој момент.

други производи

4 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.