• Музичка проодувалка со рачка на четири тркала која ќе му помогне на вашето дете стабилно да го направи првиот чекор. Задните тркалца се силиконски. На самата проодувалка има повеќе играчки за дополнителна забава на вашето дете.

• Производот користи 2x1.5 V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.

• Димензии на производот : 34x45x42 cm.

• Димензиина пакувањето : 54x38x10 cm.

31039
9 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

5 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.