► Релаксатор

• Погоден за деца од самото раѓање до 6 месеци (9 кг.)

• Потполно тивок уред за лулање од кој бебето веднаш заспива

• Опција за стопирање на лулањето по желба

• 3 позиции на седење

• 5 бризни на лулање

• Монтирачки послужавник со 2 држачи за чаша

• Уред со музика од 6 мелодии и 5 природни звуци

• Прилагодлива јачина на тонот

• Тајмер на 15, 30 и 60 минути интервали

• Играчки ко се ротираат и светат, го привлекуваат вниманието на малото

• Лесно склоплив и расклоплив

• Πpeĸлoпyвaњe нa ĸoмпaĸтнa гoлeминa, пoгoднo зa cĸлaдиpaњe

• Меко седиште

• Дизајниран за игра

• 5 точки на безбедност

• 2 позиции на висина

 

► Хранилка

Погодна за бебиња од самото раѓање до 6 месеци

• 3 позиции на седење

• Опција за лулање со заклучување

• Монтирачки послужавник со 2 држачи за чаша

• Меко седиште

• Дизајниран за игра

• 5 точки на безбедност

• 2 позиции на висина

 

• Вклучен далечински управувач со вклучени батерии

• Вклучен адаптер, за користење без батерии

• Работи на 2 ААА батерии за играчките и 4 D АА батерии за музичкиот уред, кои не се вклучени во пакувањето

• Димeнзии: 67 х 75 х 87 cм.

55441
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

9 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.