• Наменет за деца до 9kg.

• Целосно безвучен режим кој ќе овозможи лесно и удобно заспивање.

• Музика.

• Контрола на јачината на звукот.

• Подесување на лулањето во временски интервали.

• 2 позиции на подесување на седиштето.

• Производот може да работи на адаптер(вклучен со производот) и батерии(не се вклучени со производот).

55466
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

10 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.