• Наменет за бебиња од самото раѓање до 9 кг.

• Патентиран изум на нов вид на многу издржлив мотор.

• Целосно безвучен режим кој ќе овозможи лесно и удобно заспивање.

• Електронска технологија за контрола која ја препознава тежината на бебето и автоматски ја одредува и одржува брзината на лулање.

• Две позиции за лулање кои ќе помогнат за смирување на бебето, странична и во права насока.

• Нов дизајн на седиштето кој ќе овозможи целосна удобност.

• 3 положби на седиштето и 2 позиции на наслонот за грпчето.

• Таблата за хранење може да се извади.

• 3 можности за подесување на функциите на делот со играчки:

- Играчките да се вртат со движења нагоре-надоле.

- Да има само светло.

- Да се вртат играчките со светло.

• 5 брзини на лулање.

• 12 мелодии, 2 со звуци од природата.

• Контрола на јачината на звукот.

• Подесување на лулањето во временски интервали на 8, 15 и 30 минути.

• Лесен за склопување и пренесување.

• EN16232 сертификат за безбедност.

• Димензи 47 х 32 х 60.5 см.

• Адаптер вклучен во пакувањето.

Ознаки за

55174
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

9 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.