• Наменети за бебиња од самото раѓање до 9 кг.

• Прилагодливи 3 положби и за спиење и за играње.

• Опцијата за лулање може да се закочи.

• Рачки за полесен транспорт.

• Предна пречка со играчки кои ќе го задржат вниманието на бебето.

55530
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

9 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.