• Наменет за бебиња до 9 кг.

• Специјален дизајн на седиштето, тип гнездо кој овозможува максимална удобност.

• Многу мек, пријатен материјал за бебешката кожа.

• Целосно безвучен режим кој ќе овозможи лесно и удобно заспивање.

• Електронска смарт технологија за контрола која ја препознава тежината на бебето и автоматски ја одредува и одржува брзината на лулање.

• 5 брзини на лулање.

• 12 мелодии, 2 со звуци од природата.

• Контрола на јачината на звукот.

• Подесување на лулањето во временски интервали на 8, 15 и 30 минути.

• Безбедносен систем со 5 точки на поврзување.

• EN16232 сертификат за безбедност.

• Работи со 4 x AA батерии за основната машина и 4 x ААА батерии за делот со играчките. Батериите се купуваат дополнително, не се вклучени во пакетот.

• Адаптер вклучен во пакувањето..

550179
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

9 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.