360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка
   360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка
   360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка
   360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка
   360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка
   360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка
   360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка
   360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка

   360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка

   Напиши рецензија (0)
   33.990 ден.
   со ДДВ
   На залиха

   Елегантен дизајн, со софистицирана 3D технологија, тивка со висока вшмукувачка моќ од 3300pa | Брза и бесплатна испорака од магацин во Македонија | 2 години гаранција

   Кол:
   • Безбедно плаќање онлајн или при доставаБезбедно плаќање онлајн или при достава
   • Брза и сигурна испоракаБрза и сигурна испорака
   • Корисничка поддршкаКорисничка поддршка

   360 Robot Vacuum Cleaner S10 Роботска Правосмукалка

   Роботската правосмукалката 360 S10, со својот елегантен дизајн, софистицираната 3D технологија како и екстремната (но, тивка) вшмукувачка моќ, го достигнува врвот на роботски правосмукалки од 2021 година.

   За разлика од претходните модели, навигациската кула LiDAR во овој модел е заменета со вграден ласерски систем кој го прави за 60% подобар, со подолг век на траење и за 200% попрецизен.

   Овозможува тродимензионално скенирање на домот, кое му го доверува на неговите два сензори: OLS и LDS ласер. Благодарение на воздушно-просторниот скенер dToF и алгоритамот SLAM, мапирањето го прави во реално време, прецизно и точно, интелигентно избегнувајќи ги пречките.

   Но, моделот 360 S10 не престанува да нè изненадува. Следуваат неговите функционалности: моќност на вшмукување 3300 Pa, електронски резервоар за вода 520 ml XL (автономија до 300 квадратни метри), резервоар за отпадоци од 500 мл, вреќа за прав за еднократна употреба, батерија со висок капацитет од 5000mAh како и 10x Dual Noise Reduction технологијата која овозможува за 30% потивко суво и влажно чистење во споредба со неговите претходници.

   Секогаш, благодарение на неговата беспрекорна интелигенција, може да го препознае типот на површината и да го прилагоди притисокот на чистење врз истата. Покрај тоа, постои можност да се исклучи режимот за влажно чистење врз некои делови од површината, на пример теписи и слично.

   Доколку објектот во којшто живеете е на повеќе катови, оваа паметна правосмукалка може да ја користите на сите катови со едноставно избирање на мапата ,обезбедувајќи автономија до 3 часа. Преку апликацијата App e Voice Control (Alexa, Google Assistant e Clova) може да го програмирате и контролирате чистењето истовремено избирајќи ја површината којашто сакаме да ја исчистиме.

   Во резервоарите, советуваме да не користите детергенти или други средства за чистење кои можат трајно да го оштетат производот. Оштетувањата предизвикани од несоодветно користење на детергенти, не влегуваат во гаранција.

   За правилно и долготрајно користење на производот, препорачуваме употреба на чиста вода!

   360
   000449
   9999 производи

   Технички податоци

   Боја
   Црна
   Модел
   S10
   Батерија
   5000 mAh
   Димензии
   350 x 350 x 85 mm
   Гаранција
   2 години
   Тежина
   3,85 кг

   Специфични референци

   Ново

   Нема рецензии во моментов

   Напиши рецензија
   360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка

   16 други производи во иста категорија:

   360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка

   33.990 ден.
   со ДДВ