• -1 000 ден

Пристигна долгоочекуваната станица за автоматско празнење на Roborock S7 роботската правосмукалка. Капацитетот на самопразнење е доволен за 6 седмици, односно содржи резервоар со капацитет од 1.5 литри или вреќички од 1.8 литри. По завршеното чистење или кога резервоарот ќе биде полн, вашиот робот автоматски ќе се упати до станицата за самостојно празнење. На вас останува само во текот на 6 седмици да го испразнете резервоарот или да ја замените вреќичката. 

Интелигентните алгоритми за собирање прашина го прилагодуваат празнењето во зависност од потребата. Празнењето може исто така да се контролира и преку апликација. Константната вшмукувачка моќ со 15 циклонски дизајн ја одвојува прашината од воздухот, па така оваа станица е погодна за сите кои страдаат од алергии.

Станицата поддржува употреба на вреќички за прашина со капацитет од 1.8 литри кои самостојно се затвораат со цел прашината да не се распрска повторно низ просторот.

Исто така, вреќичката е обложена со антибактериско средство, овозможувајќи заштита од бактерии.

469242
2 производи

Технички податоци

Бренд
Roborock
Димензии
31.4*45.7*38.3цм, 5.5кг
Гаранција
2 години

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.