Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro - црна

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro е едно од најновите изданија на роботски правосмукалки. Се претставува со зголемен капацитет на батеријата во споредба со претходникот и тоа достигнува до 5200mAh.

Со помош на овој капацитет може многу подолго да чисти без никаков проблем. Новитет е исто така и моќта на вшмукување која достигнува до 3000Pa. Xiaomi Mi Robot користи напредна технологија Laser Distance System за да го скенира просторот во 360 степени. Со скенирање на просторот, роботот прави прецизна мапа и со тоа го гарантира ефикасното чистење.

Роботот се карактеризира со ласер сензор LDS. Умее автоматски да ги препознае различните соби и да го испланира патот за најефикасно чистење. Поддржува 3 начини на чистење: вшмукување, џогирање и комбинирано чистење Може да се управува и на далечина преку апликација а е компатибилен со Google Assistant и Alexa.

Преку апликацијата може да поставувате виртуелни ѕидови. Роботот одлично ќе ја исчисти вашата подна површина и со суво и со водено чистење

000676
2 производи

Технички податоци

Гаранција
2 години

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.