iRobot Roomba 698 – Роботска правосмукалка
   iRobot Roomba 698 – Роботска правосмукалка
   iRobot Roomba 698 – Роботска правосмукалка
   iRobot Roomba 698 – Роботска правосмукалка
   iRobot Roomba 698 – Роботска правосмукалка
   iRobot Roomba 698 – Роботска правосмукалка
   iRobot Roomba 698 – Роботска правосмукалка
   iRobot Roomba 698 – Роботска правосмукалка
   iRobot Roomba 698 – Роботска правосмукалка
   iRobot Roomba 698 – Роботска правосмукалка
   iRobot Roomba 698 – Роботска правосмукалка
   iRobot Roomba 698 – Роботска правосмукалка

   iRobot Roomba 698 – Роботска правосмукалка

   Напиши рецензија (0)
   23.999 ден.
   26.999 ден.
   Заштеди 3.000 ден.
   со ДДВ
   На залиха

   Замислете си ја Roomba 698 како влезот во најпаметните робот правосмукалки iRobot и не се плашете да ја отворите таа врата. Ве чека свет каде што роботот чисти и го прави тоа многу ефикасно. Bрвен робот со напредна технологија за глава за чистење, систем за чистење iAdapt, модерен сад за нечистотија AeroVac, систем Dirt Detect и ANTITANGLE, програма SPOT и др. | Брза и бесплатна испорака од магацин во Македонија | 2 години гаранција

   Кол:
   • Безбедно плаќање онлајн или при доставаБезбедно плаќање онлајн или при достава
   • Брза и сигурна испоракаБрза и сигурна испорака
   • Корисничка поддршкаКорисничка поддршка

   Главни предности на Roomba 698

   Чистење на сите видови на тврди подови како што се паркет, ламинат, плочки, теписи, теписони итн.

   Интелигентен систем за навигација iAdapt

   Тристепен систем за чистење

   Систем “Wall Follow” за чистење по должина на ѕидови и агли

   Прилагодлива глава за чистење 2-ра генерација

   Сад за нечистотија AeroVac со голем капацитет

   Филтерен систем со микровлакна

   ANTITANGLE систем кој спречува заплеткување во кабли и реси од теписи

   Звучна детекција на нечистотија

   Профилиран браник со бавен допир

   Сензори за заштита од пад по скали

   Tехничка спецификација

   - Ги чисти сите видови на подни површини и теписи

   - Поседува интелигентен навигациски систем – iAdapt® Responsive Cleaning Technology, за подетално чистење,

   - Тристепен систем на чистење

   - Систем за чистење по должината на ѕидовите и аглите Wall Folow

   - Адаптибилна глава за чистење 2-ра генерација

   - Сад со висок капацитет AeroVac,

   - Систем на филтер од микровлакна

   - ANTITANGLE систем кој спречува заплеткување во кабли и реси од теписи,

   - Акустична детекција на нечистотија

   - Браник чувствителен на допир (easy – touch),

   - Сензори за спречување на пад од скали

   R698040
   15 производи

   Технички податоци

   Гаранција
   2 години на уред, 1 на батерија.

   Специфични референци

   Ново

   Нема рецензии во моментов

   Напиши рецензија
   iRobot Roomba 698 – Роботска правосмукалка

   16 други производи во иста категорија:

   iRobot Roomba 698 – Роботска правосмукалка

   23.999 ден.
   26.999 ден.
   Заштеди 3.000 ден.
   со ДДВ