• -3 000 ден

Роботот Roomba i1 со систем за чистење во 3 фази, двојни гумени антистатички четки за сите видови подови, странична четка за чистење агли и рабови и 10x моќ на вшмукување (Power-Lifting Suction*), лесно се справува со тврдоглавата нечистотија и други неред.

*Во споредба со системот за чистење Roomba® 600

Подгответе се за пријатен и уреден дом кој повеќе нема да мора сами да го чистите.

Роботската правосмукалка Roomba® i1 се напојува со интелигентниот систем iRobot Genius, кој ги учи вашите рутини и работи според вашите навики.

Наместо правосмукалка со една четка, Roomba® i1 работи со двојни гумени четки за повеќе површини, за време на чистењето со правосмукалка, четките се движат според висината на подлогата за да се прилагодат на различни типови на подови, додека антистатичката обвивка спречува влакната од домашни миленици да се заплеткуваат истовремено.

Патентирана технологија Dirt Detect™

овозможува роботската правосмукалка Roomba® i1 да открие понечисти делови од вашиот под и да ги исчисти потемелно.

Roomba® i1 автоматски ја наоѓа својата основа, се надополнува по потреба, а потоа продолжува со чистење каде што застана.

Можете да започнете со чистење само со звукот на вашиот глас со интеграција за Google Assistant и Alexa.

Поставете ја роботската правосмукалка Roomba® i1 со iRobot Genius да започне со чистење кога ќе тргнете и да заврши кога ќе се вратите дома.


1 Roomba® i1158

1 Базна станица за полнење - Home Base®

1 кабел за напојување

1 дополнителен филтер

Технички податоци:

WiFi: Поврзување со апликацијата iRobot Home

3-степен систем на чистење и тресење и подигање и вшмукување: Premium

Странична четка: Позиционирана под агол од 27°

Глава за чистење: Автоматски и двојни гумени антистатички четки

Dirt Detect®: Да

Индикатор за полн резервоар: Да

Филтер: ХЕПА 13

Сад: AeroForce и перлив

Навигација: жиро навигација

Лед екран: Светло ѕвонење со гласовни известувања за статусот на роботот

Прагови: До 2 см

Висина на роботот: 9,25 см

Време на вакуумирање за: Цел кат

Време на полнење: до 3 часа

Батерија: Li-Ion

I115840
15 производи

Технички податоци

Гаранција
2 години на уред, 1 на батерија.

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.