Xiaomi Mi 4A Dual Band Wi-Fi рутер

Xiaomi Mi 4A Dual Band 2,4 GHZ и 5 GHZ до три пати побрз од традиционалните безжични рутери со брзина на пренос на податоци до 1167Mbps.

Благодарение на четирите антени гарантира одлична покриеност со сигнал во целиот дом без да остава мртви агли, поддржувајќи дури 128 поврзани уреди, што го прави погоден и за канцелариско користење. 

Mi 4A Dual Band рутерот е контролен центар за вашиот паметен дом преку кој можете да ги поврзете и контролирате сите ваши уреди и апарати кои ги интегрираат системите за домашна автоматизација. 

Овој Xiaomi рутер ги содржи најдобрите сигурносни системи со 7 нивоа на заштита. Поддржува WPA-PSK и WPA2-PSK, списоци на дозволи и црни листи, сокривање на SSID, откривање напаѓачи и заштита од DoS напади.

Детали за производот:

Бренд Xiaomi

Модел: MI 4A;

Конекцијаː Ethernet, Wireless, 2.4GHz,5GHz, 2.4GHz Channel: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13; 5GHz Channel: 36, 40, 44, 48, 149, 153, 157, 161, 165;

Функцииː IEEE 802.11a,IEEE 802.11ac,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n,IEEE 802.3,IEEE 802.3U,IPv6

BБзина на преносː 1167Mbps, Ethernet Port: 1000Mbps

Димензии и тежинаː 20.10 X 17.40 X 12.20 цм, 0.2400 кг

Пакувањето содржиː 1x рутер, 1x адаптер, 1x прирачник за корисници 

363244
6 производи

Технички податоци

Гаранција
2 години

Нема рецензии во овој момент.

други производи

5 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.