• -930 ден

Xiaomi Amplifier Pro 2x2 WiFi - Засилувач на сигнал

Благодарение на засилувачот на сигнал Xiaomi Amplifier Pro ќе ги елиминирате таканаречените мртви агли во домот. Уредот е опремен со две антени, а брзината на пренос достигнува до 300Mbps, за стабилен и брз интернет сигнал.

На многу лесен начин ќе го поврзете Xiaomi Amplifier Pro и тоа со дури 64 уреди истовремено, а ќе можете исто така и да ја контролирате јачината и покриеноста на сигналот преку апликација. Со помош на надворешните 2x2 антени поврзувањето ќе биде полесно дури и во големите куќи или пак на места каде претходно сигналот допирал многу тешко.

Уредот се карактеризира со класично напојување, софтверот автоматски се надоградува а може да се поврзе и со дополнителен компактибилен засилувач, така што би се проширил и опсегот на сигналот.

Единствено што треба да направите за да го стартувате уредот е да го приклучите во штекер.    

DVB4235GL
9 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

5 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.