Abus Steel O Chain 4804 е лесен ланец за велосипеди кој овозможува основна заштита од кражба.

Брава која се заклучива, мала тежина и јасни и впечатливи бои. Должината од 75 cm е сосема доволна за прикачување на велосипедот на повеќето предмети од урбаната архитектура, како шипки, бандери и држачи за велосипеди.

Должина: 75 cm

Тежина: 355 gr

Ланец со врски со дијаметар од 4mm.

Z1036

Нема рецензии во овој момент.

други производи

15 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.