Се плашите да го тргнете погледот од вашиот велосипед? Овој сигурносен катанец на преклопување нуди заштита од непосакувани „гости“. Ви го претставуваме ABUS Bordo 6000 Big, високо-квалитетен систем за заклучување, креиран со една единствена цел – да му овозможи на вашиот велосипед највисоко ниво на безбедност во моментите кога не сте во негова близина.

Благодарение на цврстата конструкција, Abus Bordo 6000 Big е отпорен на обиди за сечење или кршење. Оваа сигурносна брава претставува нуди уникатна комбинација на црвстината и безбедноста која е карактеристична за U-lock бравите, но и флексибилноста на класичните безбедносни ланци.

SECURITY LEVEL: 10 ON THE ABUS SCALE

HEADSTOCK MATERIAL: STRENGTHENED STEEL

TYPE OF LOCK: KEY

THICKNESS: 5 MM

WEIGHT: 1,420 KG

Z1034

Нема рецензии во овој момент.

други производи

15 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.