Luma е европски специјалист за безбедноста на мотоцикли и велосипеди, со одлично прилагодена заштита од кражба. Со најновите материјали, развиени заедно со истражувачки центрки кои се водат според најсложените европски стандардизациски тестови. Со привлечни дизајни, кои произлегуваат од соработка со престижни меѓународни студија, кои се во чекор со најновите трендови - без да се жртвува ергономијата за лесна и безбедна употреба и транспорт.

L010
2 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

15 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.