• Ново

• Наменето за деца од самото раѓање до 25 кg

• Безбедносен систем со 5 точки на поврзување.

• Безбедносен појас кој се регулира по висина. 

• Меки подлоги кои осигуруваат удобно патување.

• Обезбедува максимална странична заштита од удар.

• Наслонот за грбчето може да биде прилагоден на 3 различни позиции.

• Димензија: 45 х 50 х 76 см.

• Тежина: 7.2 kg.

55204
2 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.