• Ново

• Седиште наменето за бебиња од самото раѓање до 36 кг.

• Од 0 до 9 кг. се поставува на задното седиште од автомобилот во насока обратна од

движењето на автомобилот. Препорачано користење во оваа позиција до 13 кг.

• Од 9 до 36 кг. се поставува во насока на движење на автомобилот.

• 4 позиции на наслонот на седиштето.

• Дополнителен ISOFIX систем на поврзување за поголема безбедност и полесна инсталација на седиштето.

• Прилагодлив потпирач за глава во 6 позиции.

• Квалитетен и удобен материјал.

• Безбедносен систем со 5 точки на поврзување.

• Мека подлога за помали дечиња која може да се извади кога повеќе нема да биде потребна.

• Дополнително вградено перниче за новороденчиња.

• СПС-Систем за странична заштита што обезбедува дополнителна безбедност.

55422
2 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.