• Ново

• Наменета за дечиња од 15 до 36 кг.

• Големо удобно седиште.

• Може да се постави во секој автомобил со појасот.

• Прекривката се отстранува и може да се пере.

• Удобен и лесен.

• ECE R44/04 сертификат.

55386
2 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.