• Ново

Безбеден СЕФ EA23 со дигитална комбинација за отклучување и рачка за отворање

Може да се складира и лаптоп до 14 инчи

2 завртки за заклучување

Механичка брава за итни случаи со 2 клучеви

Дебелина на вратата - 4 мм

Дебелина на ѕидот - 1,5 мм

Надворешна големина Ш/Д /висина, mm - 405/335/230 mm

Тежина 10 кг.

sefea23
14 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

3 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.