• -1 100 ден

XIAOMI IMILAB EC3 1296P надзорна сигурносна камера

Xiaomi IMILAB EC3 надзорната камера со 2304x1296 full HD резолуција придонесува за врвна заштита на вашиот дом и дење и ноќе. Вградените IR диоди од 10 делови овозможуваат камерата да снима јасни и чисти снимки и слики на оддалеченост до 15 метри. Со тоа, благодарение на подвижниот дизајн, камерата овозможува надзор со агол од 270°.

Во секој момент можете да се поврзете на апликацијата Mi Home и во живо да надгледувате што се случува пред вашиот дом. Исто така, благодарение на вградените звучници и микрофонот, камерата ќе ви овозможи двострана комуникација.

Камерата е опремена со технологија на ефикасна интелигенција која ги препознава објектите што создаваат топлина. Така, ќе биде во можност да ги разликува домашните миленичиња, луѓето или трети подвижни објекти и ќе ви испрати известување доколку детектира човечка активност. Што значи, кога камерата ќе забележи личност во кадарот, веднаш ќе започне со снимање, ќе испушти доста гласен сигнал и автоматски ќе сними видеозапис во рок од 10 секунди и ќе ве извести преку апликацијата.

Благодарение на широкиот агол на снимање имате можност да покриете поголем простор за снимање. Камерата може да ја користите на отворено и затворено.

Куќиштето на камерата е заштитено од прашина и вода (IP66) и без поголеми потешкотии ќе издржи и полоши временски услови, дожд, снег или испарување (од -20 до 60°).

000380
2 производи

Технички податоци

Гаранција
1 година

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.