70mai Dash Cam А400 + 70mai RC09 задна камера, сет

1440p QHD 70mai Dash Cam A400 паметната камера е одличен додаток за сигурност на вашиот автомобил. 

Снима видеа до 2560х1440 Quad HD резолуција со агол на гледање од 145 степени кој овозможува одлична покриенот на поголем простор. Новиот GC4653 сензор за слики овозможува одличен квалитет на сликите навечер и при неповолни временски услови. Дополнителните функции како WIFI, G- сензор, ноќно снимање и контрола при паркирање ќе ви овозможат удобно и сигурно возење и навечер, а вашиот автомобил ќе биде дополнително заштитен и ког ае паркиран.

Со помош на WDR (Wide Dynamic Range) технологијата, А400 автоматски ја подесува рамнотежата при снимање во опкружување со помала светлина или висок контраст. Отворот F2.0 прима доволно светлина со цел сигурно возење и при лоши временски услови.

Во сетот доаѓа заедно ос задна камера RC09 и со то аовозможува двојно снимање, пред и зад автомобилот. При овој двоен начин на снимање, предната камера одржува резолуција до 1440P, а задната снима со резолуција 1080P.

24 часовниот надзор и врадениот G-сензор овозможуваат непрекинат надзор. Кога автомобилот не е во движење, 70mai A400 камерата ќе премине во начин на мирување а кога ќе детектира некакви вибрации ќе започне со снимање. А400 е опремена со батерија од 500mAh.

Видеозаписисте се во интервали од минута (loop) Тоа би значело дека секоја нова снимка ќе се замени со постарата, но во случај на незгода или на ваше барање , ќе се активира функцијата за зачувување на потребнмите снимки и ќе се оневозможи автоматското бришење. Имате можност така да ја симнете апликацијата 70mai.

000451

Технички податоци

Боја
Сива
Модел
A400
Бренд
70mai
Дисплеј
2''
Напредни функции
WDR технологија, ноќно снимање, WiFi, G-сензор, контрола на паркинг
Батерија
500mAh
Гаранција
1 година

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.