Соларен панел за Xiaomi IMILAB EC4 безбедносна камера за надворешенa употреба

Соларниот панел Imilab за EC4 камера е одличен додаток кој ќе му овозможи да работи 24 часа на ден без потреба од дополнително полнење! Високо ефикасниот соларен панел од 3,5 W треба да биде изложен на дневна светлина најмалку 4 часа на ден. Во текот на денот соларниот панел ќе ја напојува камерата и ќе ја полни нејзината батерија, додека пак навечер камерата Imilab EC4 ќе се напојува од нејзината вградена батерија.

Куќиштето на панелот е отпорно на сите временски услови и го задоволува меѓународниот индустриски стандард IP67. Соларниот панел може да се пофали со опсег на работна температура од -20 ℃ до + 60 ℃.

Соларниот панел IMILAB е лесен за инсталирање, опремен со специјален држач што овозможува безбедно прицврстување на различни површини. Ова ќе му овозможи на панелот да добие доволно светлина за да ја обезбеди потребната енергија за полнење на батеријата

723798

Технички податоци

Гаранција
1 година

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.