• -2 400 ден

Support up to 12MP Reolink POE cameras

Support up to 8 ReolinkPOE cameras 

2TB HDD Built-in (support up to 12TB, Max. 6TB capacity for each HDD) 

Power over Ethernet

IP66 Certified Weatherproof

611120
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.