• Ново
  Камера за надзор CAMERA XIAOMI MI DASH CAM 1S 1080p, QDJ4032GL
  Камера за надзор CAMERA XIAOMI MI DASH CAM 1S 1080p, QDJ4032GL
  Камера за надзор CAMERA XIAOMI MI DASH CAM 1S 1080p, QDJ4032GL
  Камера за надзор CAMERA XIAOMI MI DASH CAM 1S 1080p, QDJ4032GL

  Камера за надзор CAMERA XIAOMI MI DASH CAM 1S 1080p, QDJ4032GL

  Напиши рецензија (0)
  3.699 ден.
  со ДДВ
  На залиха
  • 1080P, Star night vision
  • 3D Noise reduction
  • up to 140 degree angle of view
  • Parking Monitor
  • Built in gravity sensor, detect collision and automatically save data
  • 3 inch IPS large screen
  • WiFi connection available to view monitoring screens in real time
  • Smart Voice control
  • Гаранција 1 година
  Кол:
  • Безбедно плаќање онлајн или при доставаБезбедно плаќање онлајн или при достава
  • Брза и сигурна испоракаБрза и сигурна испорака
  • Корисничка поддршкаКорисничка поддршка

  Камера за надзор CAMERA XIAOMI MI DASH CAM 1S 1080p, QDJ4032GL

  1080P, Star night vision

  3D Noise reduction

  up to 140 degree angle of view

  Parking Monitor

  Built in gravity sensor, detect collision and automatically save data

  3 inch IPS large screen

  WiFi connection available to view monitoring screens in real time

  Smart Voice control

  55025
  20 производи

  Специфични референци

  Ново

  Нема рецензии во моментов

  Напиши рецензија
  Камера за надзор CAMERA XIAOMI MI DASH CAM 1S 1080p, QDJ4032GL

  16 други производи во иста категорија:

  Камера за надзор CAMERA XIAOMI MI DASH CAM 1S 1080p, QDJ4032GL

  3.699 ден.
  со ДДВ