• -300 ден

Специјална алуминиумска скала од легура

Лесна функција за отворање и затворање

Специјално дизајнирани скалила кои спречуваат лизгање

Долготрајни, нерѓосувачки, максимална издржливост

2+2 газиште

Висина 48 см 

ATM 301
19 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

11 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.