Специјална алуминиумска скала од легура

Лесна функција за отворање и затворање

Специјално дизајнирани скалила кои спречуваат лизгање

Долготрајни, нерѓосувачки, максимална издржливост

4+1 газиште 

ATM 362
20 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

11 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.