• -2 000 ден

Специјална алуминиумска скала од легура

Лесна функција за отворање и затворање

Специјално дизајнирани скалила кои спречуваат лизгање

Долготрајни, нерѓосувачки, максимално издрживи

3+3+3+3 газиште

11,25kg

ATM 422
20 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

11 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.