ALMERA

Специјална алуминиумска скала од легура

Лесна функција за отворање и затворање

Специјално дизајнирани чекори кои спречуваат лизгање

Долг животен нерѓосувачки максимална јачина

4+4 газиште

Висина 86см 

ATM 303
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

11 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.