Стерео GAMING слушалки

Одговор на фреквенцијата: 100 Hz - 20 KHz

Големина на звучникот: 10 мм

Чувствителност на звучникот: 105 dB ± 3 dB

Звучник: 16 Ω

Тип на микрофон: секаде насочен

Големина на микрофон: 4x1,5 mm

26011
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.