GAMING слушалки pc/ps/xboxone

Осветлување: 7 бои

Чувствителност: 105db ± 3db

Звучник: 32Ω ± 15%

Одговор на фреквенција: 20Hz-20000Hz

Номинална моќност: 20mW

Единица за микрофон: 4 * 1,5мм

Насока на микрофон: Насока на Омни

MIC чувствителност: -42db ± 3dB

Конектор: 3,5 мм * 1 + USB вклучува сплитер

Компатибилност: компјутер и конзоли (PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)

26013
60 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.