Должина на кабел:62cm

Bluetooth 4.1 /

Фреквенција 20HZ - 20HZ

Влезен напон: DC 5V (полнење)

Вграден микрофон

Контролни функции: Play/Pause, претходна/следна песна, повици со Bluetooth

24966
20 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.