Должина на кабел:64cm

Bluetooth 4.1

Фреквенција 20HZ - 20HZ

Влезен напон: DC 5V (полнење)

Вграден микрофон

Контролни функции: Play/Pause, претходна/следна песна, повици со Bluetooth

Боја: црвена

24967
19 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.