• -300 ден

Xiaomi Redmi Buds 3 слушалките опремени се со чип Qualcomm QCC3040, поддржани од технологија за декодирање на звукот Qualcomm aptX. Слушалките содржат звучник со големина од 12 милиметри со композитна мембрана која овозможува одличен звук. Одлично ги истакнуваат и бас тоновите а притоа произведуваат кристално јасен звук.

Овој модел слушалки се карактеризира со два вградени микрофони со висока осетливост, во комбинација со Qualcomm cVc технологијата која динамички ги редуцира надворешните звуци. Redmi Buds 3 може да издржат и до 5 часа со едно полнење а со помош на нивната кутија за полнење може да се користат и до 20 часа. Со полнење од само 10 минути може да се користат до 1.5 час.

Со помош на Qualcomm QCC3040 BLUETOOTH чипсет и новата BLUETOOTH 5.2 технологија, Redmi Buds 3 испорачуваат квалитетен звук за врвно искуство. Лесни се и едноставни за користење. Со само еден допир може да го промените начинот на работа, да паузирате и слично.

Поседуваат сертификат IP54* кој ја докажува нивната отпорност на вода и прашина, што ги чини сигурни од прскање или пот.

000645
4 производи

Технички податоци

Боја
Бела
Гаранција
6 месеци

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.