Plug type:USB Plug + Remote

Cable length:2.1m

Plastic cable Freq range:50-20K Hz

Speaker Sensitivity:115+/-3dB

Microphone Sensitivity:-42+/-3dB

Impedance:24+/-15%

LED:RGB Colored lights

FantechHG22black
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.