Карактеристики на производот 

Материјал: метал

 Боја: бела

Димензии на производот

Должина: 36 см

Димензии на пакување

Број на пакување: 1

Должина: 36 см

Ширина: 13 см

Висина: 13 см

Бруто Тежина: 0,51 кг

60262659
48 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.