Тип на грло: GU10

Број на сијалици: 2

Димензии: ш:300 в:120 /мм (Ротирачки)

Материјал: Метал

Јачина: Max 2 x 10w

Боја: Бела

Напон: 220-240V

Напон: 220-240V

*5 Години Гаранција*

57910-2W
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.