• Ново

Тип на грло: GU10

Број на сијалици:  3

Димензии:  ш:450 в:120 /мм (ротирачки)

Материјал: Метал

Јачина: Max 3 x 25w

Боја: Црна

Напон: 220-240V

*5 Години Гаранција*

57910-3B
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.